субота, 26. јануар 2019.

Capo di tutti capi


Ova pasta vam garantuje duuuge, slasne zalogaje! U carstvu gljiva tartuf je šef nad šefovima, pa još kad mu se doda slasna pančeta, trapist i predivni proizvodi Tartufi SR - Morska so sa crnim tartufimaMaslinovo ulje sa ukusom crnog tartufaCrna tartufata dobije se ukus za pamćenje!

Sastojci:




Priprema:

Na malo maslaca propržiti luk (sečem ga na polumesece), dodati na kockice iseckanu pančetu i još malo pržiti. Dodati šampinjone isečene na listiće, biber i morsku so sa crnim tartufima i dinstati dok šampinjoni ne omekšaju.
Pred  kraj dodati pavlaku, crnu tartufatu, rendani trapist i ostavite još par minuta na ringli, dok se sastojci lepo ne istope i sjedine.
Makarone skuvati “al dente” u posoljenoj vodi, zatim ih procediti i dodati umaku, izmešati.
Servirajte uz rendani parmezan, nekoliko kapi maslinovog ulja sa ukusom crnog tartufa, malo crne tarufate i sveži peršun.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Baklava sa suvim šljivama