Zdravo, sočno, ukusno, jednostavno i brzo za pripremu.
Za marinadu
Još:
Piletinu iseći na kocke ili na šnicle, uvaljati u marinadu, ubaciti u kesu i odložiti na 30 minuta u frižider.
Krompir isecite na kockice, papriku na šnite, ubacite u posudu sa marinadom i dobro izmešajte. Po želji pospite susamom.
Ređajte na pleh obložen pek papirom i pecite na 180 stepeni 30ak minuta.
Poslužite uz sveže povrće, paradajz, krastavac...
- 480 g belog mesa bez kosti i kože (koristila sam Perutninu Ptuj)
- 1 crvena paprika
- 4 krompira
Za marinadu
- maslinovo ulje, senf, limunov sok, kari, đumbir, kurkuma, bosiljak, slatka mlevena paprika, morska so, 2- 3 čena belog luka
Još:
- susam
Piletinu iseći na kocke ili na šnicle, uvaljati u marinadu, ubaciti u kesu i odložiti na 30 minuta u frižider.
Krompir isecite na kockice, papriku na šnite, ubacite u posudu sa marinadom i dobro izmešajte. Po želji pospite susamom.
Ređajte na pleh obložen pek papirom i pecite na 180 stepeni 30ak minuta.
Poslužite uz sveže povrće, paradajz, krastavac...
Нема коментара:
Постави коментар