Izuzetno ukusno i jednostavno, garantujem da će vas ukus oduševiti.
Priprema :
- 50 g maslaca
- 650 g belog mesa (bez kosti i kože)
- 500 g pavlake za kuvanje 20% m. m.
- 200 g trapista
- morska so, biber, kari, beli luk u prahu
- 250 g penne rigate
* po želji možete dodati šampinjone, pančetu
Priprema
Belo meso iseći na kockice, puter zagrejati na srednjoj temperaturi i staviti meso da se prži. Kad se lepo isprži i porumeni sa obe strane dodati 500 g pavlake za kuvanje i 200 g rendanog trapista. Kuvajte još nekoliko minuta dok se ne sjedini lepo.
Dok pripremate meso skuvajte penne rigate po uputstvu sa pakovanja. Ocedite i dodajte u smesu sa piletinom. Po želji pospite parmezanom i služite toplo.
.
Нема коментара:
Постави коментар